De Webbag®


Uw webshopbestellingen snel en efficiënt verpakken en verzenden, zonder gebruik te maken van ander verpakkingsmateriaal en voor dezelfde prijs als een kartonnen doosje. De Webbag maakt het mogelijk. Deze unieke verzendzakken worden na het vervullen van zijn functie als verzendzak een schitterende luxe draagtas, in een door u gekozen opmaak.

 

QUICK EFFICIENTWebbag verzendzakken worden gesloten d.m.v. een ritssluiting met aan de ritstrekker de oranje lock-seal-sluiting. De combinatie van ritssluiting en lock-seal-sluiting maakt het mogelijk om uw pakket binnen enkele seconden klaar te hebben voor verzending. Door deze wijze van verpakken is ander verpakkingsmateriaal overbodig.

SHOPPER GIFTWanneer de producten in de webbag veilig de bij de klant zijn afgeleverd, kan deze hem met een simpele handeling van verzendzak naar luxe draagtas transformeren. Net als bij de betere winkels krijgt uw webshopklant van u een herbruikbare en luxe draagtas cadeau.

 

ADVERTISINGDe besparing op de verpakkingskosten biedt u de ruimte om uw klant een duurzame draagtas cadeau te doen, voorzien van uw bedrijfslogo. Deze verzendzakken worden geheel volgens uw specificaties uitgevoerd, want elke denkbare kleur is leverbaar en zowel lijnen- als full color rotatiedruk is mogelijk.

ECO FRIENDLYMet de Webbag verzendzakken, zadelt u uw klanten niet meer op met een berg karton of plastic afval. In tegendeel, u geeft een leuke milieuvriendelijke draagtas tas weg die keer op keer zal worden hergebruikt.

LOW PRICEDe Webbag is zeer voordelig. De kosten zijn vergelijkbaar met de prijs voor kartonnen dozen. Net als bij karton is de prijs is afhankelijk van het formaat, dus kleiner is voordeliger. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Webbag verzendzakken in uw ideale formaat met het aanvraagformulier.Spring naar toolbar