Verzendzak en Big Shopper in 1


 De Webbag verzendzak

verzendzak Garcia

De Webbag verzendzak is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo vindt u op deze website kleine en grotere webbag’s die na omkeren veranderen in bloktassen. Een populaire versie is het vlakke envelopmodel , dat een schoudertas met lange hengsels wordt.

 

 

verzendzak Cosmic

 

Heel bijzonder is ook de Big Shopper op deze pagina. Deze webbag verzendzak wordt niet binnenstebuiten gekeerd om in een tas te veranderen. De bovenzijde kan er in z’n geheel vanaf worden geritst, waarna de hengsels naar buiten kunnen worden gehaald. De webbag verandert zo in een ruime en oerstevige Big Shopper waarmee u nog jaren de weekendboodschappen kunt doen.

Verzendzakken pile

De klant kan de bigshopper verzendzak na ontvangst blijven hergebruiken als luxe draagtas.  U bepaalt de kleur van deze tas en deze kan ook worden voorzien van logo, merknaam en reklametekst naar keuze. Doordat Webbag verzendzak van een duurzaam materiaal is gemaakt wordt deze dagelijks en lange tijd hergebruikt, zodat uw logo vaak in het straatbeeld is te zien.

De prijs van de webbag verzendzak is erg laag en vergelijkbaar met die van normale kartonnen verzendverpakkingen. Natuurlijk wordt de prijs van de Webbag, net zoals bij kartonnen dozen, mede bepaald door de afmetingen. Er zijn verschillende modellen Webbags leverbaar, die stuk voor stuk ontvouwen als een bloktas, big shopper of een klassieke schoudertas met hange schouderbanden.

U kunt via deze website een offerte aanvragen, en als u vragen heeft waarop u een onmiddellijk antwoord wilt hebben kunt u contact met ons opnemen.

knop volgendeSpring naar toolbar