Verzendzakken en shopper in 1


Verzendzakken tally-ho

Webbag verzendzakken

Om Webbag verzendzakken klaar te maken voor verzending hoeft u slechts de rits te sluiten en de gepatenteerde oranje lock-seal dicht te klikken. Er komt geen plakband meer aan te pas. Het verzendlabel kan naar keuze in het transparante PVC venster worden geschoven, of (indien zelfklevend) aan de buitenzijde op het venster worden geplakt. De verzendzakken zijn nu klaar voor verzending!

Verzendzakken seal

De lockseal

De lockseal is een handig sluitsysteem dat ook als ritstrekker wordt gebruikt om de rits te sluiten en waarmee u de webbag veilig op slot kunt klikken, zodat tijdens de verzending niemand bij de inhoud van het pakketje kan komen.

 

Dan de verrassing

Na ontvangst van het pakketje kan de ontvanger het lock-seal verbreken om de bestelde inhoud van de verzendzakken te bekijken. Vervolgens wordt de Webbag binnenstebuiten gekeerd en ontvouwt zich een schitterende draagtas, die is voorzien van uw bedrijfs logo en die nog tot in lengte van jaren kan worden gebruikt.

Verzendzakken small

Formaten

Webbag verzendzakken zijn leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. De hiernaast afgebeelde Webbag heeft een formaat (b) 20 x (d) 14 x (h ) 22 cm met hengsels van 47 x 2 cm. De modellen en maten die voor uw webwinkel het meest geschikt zijn worden bepaald door het volume van de door u te verzenden produkten. Zo zijn er platte envelop modellen, bloktassen en zelfs big shopper modellen leverbaar.

 

 

De prijs van de webbag verzendzakken is zeer laag en zeker niet hoger dan de gemiddelde prijs die u betaalt voor kartonnen doosjes. U slaat twee vliegen in een klap, want door de kosten die u uitspaart aan verpakkingsmateriaal heeft u de ruimte om een leuke tas weg te geven.

Andere tassen

Wanneer u op zoek bent naar draagtassen, big-shoppers, DJ bags of andere leuke boodschappentassen, kijk dan ook op onze andere websites.

knop volgendeSpring naar toolbar