Verzendverpakking wordt draagtas


Verzendverpakking open rits

Verzendverpakking

De webbag verzendzakken zijn speciaal ontwikkeld voor webwinkels, gebaseerd op de gedachte dat het verzendklaar maken van webshopbestellingen sneller, goedkoper en vooral gemakkelijker moet kunnen. Daarnaast is de Webbag verzendverpakking volstrekt uniek in z’n soort, want de webbag is namelijk een verzendverpakking en tegelijkertijd een schitterende tas.

Verzendverpakking seal

 

Producten uit uw webwinkel worden verpakt in de Webbag verzendverpakking zonder gebruik te maken van karton, plastic of plakband. Inpakken is een fluitje van een cent en u bespaart enorm op de kosten van verpakkingsmateriaal. U kunt de webbag verzendzakken dichtritsen, verzegelen met het oranje lock-seal, adreslabel aanbrengen en uw pakket is klaar voor verzending.

Verzendverpakking binnenste-buiten

 

En dan de verrassing!

Wanneer het lock-seal door uw klant is verbroken en de inhoud uit de webbag is gehaald, kan de webbag binnenstebuiten worden gekeerd en  komt er een schitterende herbruikbare draagtas tevoorschijn.

 

Verzendverpakking verrassing

De fraaie draagtas met ritssluiting is uiteraard opgemaakt in de huisstijl van uw webwinkel en kan direct in gebruik worden genomen. De webbag is gemaakt van een duurzame en recyclebare stof die lijkt op canvas. Het materiaal is stevig, waterafstotend en in elke denkbare kleur leverbaar.

 

 

 

knop volgende3Spring naar toolbar