Verzendzakken en schoudertas


webbag verzendzakken enveloppen

Verzendzakken

Een van de meest populaire webbags is het vlakke envelopmodel. Omdat wij uw webbag’s op bestelling produceren kunt u ons aangeven welk formaat voor uw webwinkel ideaal is. Werkt u liever met meerdere maten? Geen probleem, wij maken verzendzakken voor u in elke kleur, vorm en afmeting.

Verzendzakken webbag vlak 1

 

 

 A6 formaat venster

Op alle webbag verzendzakken bevindt zich een helder transparant venster op A6 formaat, voor het aanbrengen van een adreslabel.  U kunt het label in het venster schuiven, of (indien zelfklevend) aan de buitenzijde opplakken.

 

Verzendzakken envelop

De prijs

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want de prijzen van alle webbags is zeer laag en zeker niet hoger dan de gemiddelde prijs die u betaalt voor een kartonnen doosje. Wanneer u dus de webbag als verzendverpakking voor uw webwinkel gebruikt slaat twee vliegen in een klap, want voor de kosten die u uitspaart aan verpakkingsmateriaal kunt u uw klanten een leuke tas cadeau geven.

verzendzakken / schoudertassen

 

Brievenbuspakje

De Webbag verzendzakken zijn ook leverbaar als brievenbuspakje. Een brievenbuspakje is een klein pakje dat door de brievenbus past. Brievenbuspakjes zijn poststukken waarvan de afmetingen maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm zijn en maximaal 2 kg wegen. Met een brievenbuspakje kunt u o.a. dvd’s, cd’s, games, kleding, boeken, etc. versturen. Ze hebben het voordeel dat de verzendkosten laag zijn en dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Alle Webbag verzendzakken met lock-seal zijn goedgekeurd door PostNL.

 

Andere tassen

Wanneer u naast verzendverpakkingen voor uw webwinkel ook op zoek bent naar draagtassen, big-shoppers, DJ bags of andere leuke boodschappentassen, kijk dan ook even op onze andere websites. Op al onze websites vindt u een ruim aanbod aan betaalbare en leuke tassen ter ondersteuning van uw bedrijf, merk of product.

 

 

knop volgende4

 Spring naar toolbar